onsdag den 15. januar 2014

Ting tager tid...

Jeg er faktisk lidt langsom og lidt sløv i de her dage. Sådan er det bare med mig, men jeg har fået fulgt Low fodmap diet, men mine ledproblemer er tiltagende. Ikke lige hvad jeg håbede på, men måske det vender til det bedre. Det er hvad jeg endnu håber på.
Det er fingre, albue, ryggen, knæ, fodled, som lige er slemme med hævelse og smerter:-( Tager en del smertestillende i det her dage, som kun hjælper minimum hjælper mig alligevel. Men har siden sidst jeg skrev overgivet mig, og bedt lægen om pincillin til mine bi- og pandehule betændelse, og faktisk er min mave også helt ødelagt nu. Men lidt fremgang i kroppen, synes jeg at spore. Mit store sår i næsen fik jeg samtidig en bakteriedræbende creme til, så nu er hævelsen af næsen også ved at aftage en smule, så det ende måske med, at jeg kommer til at ligne mig selv igen:-). Jeg gør altid gode ting for mig selv, og lige nu er det maden, som jeg sætter fokus på. Den er både lækker og ikke mere tidkrævende end alt muligt andet mad. Jeg skal også have lidt motion, om min krop vil det eller ej, så en lille løbetur er trods alt bedre end ingen, og så cykler jeg jo også hver dag, selvom det ikke er sjovt altid, når både krop og vejr giver udfordringer. Jeg priser mig lykkelig for, at jeg idag ikke skal gå på arbejde og have det sådan her. Men hold da op, hvor jeg savner mennesker omkring mig nogle gange, selvom jeg alligevel ikke altid kan overskue andre mennekser, da jeg også er meget træt hele tiden. En træthed, som gør mig fysisk dårlig. Det er svært at forklare, men denne træthed er så overvældende, og min mand siger følgende om mig, når jeg er udkørt og træt: "Du er træt nu, du er faktisk som et lille barn nu, tag dig et hvil". Jeg prøver ellers, tager mig virkelig sammen, og heldigvis er det sjældent, at jeg ligefrem når "børnestadiet", hvor jeg faktisk kun har lyst til at sætte mig ned og tude. Bare det at trække vejret er hårdt og en kamp, når jeg når dertil. Men som sagt, så går det altid bedst, når jeg kan gå stille og roligt, mens familien er afsted, så jeg er klar til dem, når de kommer hjem. Jeg elsker min familie.
Selvom jeg ikke har udrettet store ting i år, så har jeg alligevel om aftenen sat en dej i køleskabet, så jeg kan få de lækre langtidshævede havregrødsboller fra Low fodmap diet, og de smager skønt. Den smukke og lækre smoothie er også fra denne diet. Jeg har det godt, med at spise det mad fra den diet, men jeg har ikke den store effekt af det endnu, da inflammationen i hele kroppen er voldsom lige nu, men måske det kan blive forværret, for så at blive endnu bedre. Jeg tror på det...:-)